About




Gratisan Musik

Wednesday, December 28, 2011

konsisten

Assalamua'alaikum semua :D
sejahtera kepada kamu semua...  setelah sekian lamanya tak menjenguk blog ini... dah behabuk2 sudah... nasib baik password still subur diingatan...  semenjak masuk degree ni, agak busy (itu tipu,xdela busy mana pun poyo lebih)

pagi ini, tetiba plak terdetik nak usha blog ni... mcm x percaya je, jari kembali rajin nak menaip(rajin keh?)...
baca punya baca... tersengih sorang2 baca blog sendiri(syiok sindili lettewwww)...  itulah kelebihan menaip blog ni... functionnyaa mcm diari alammaya...  try imagine , 20 years later... kita adala kenangan hidup dan liku2 yg terukir dalam blog ni...  so interesting, right? (xpercaya..we wait and see 20years later) :D comfirm tersengih sorang2...

tettttttttttttttt!

manusia ni mmg susah nak istiqamah atau bahasa kampungnya "consistence"... susah nak jumpa orang yang consistence ni... especially dalam ibadah..(amboi!) setuju? kalu setuju sengih mcm ni :D

begitulah juga dalam urusan menulis blog ini... mmg malas tahap 7petala langit la(itu pun tipu, petala langit plak)...  mcm mna yup nak bgi consistence... aq rasa, ikut hati masing2 la... tepuk dada tanya hati(cepat buat, tepuk dada tanya hati) jawapan korang apa?...  share la sikit... haha :D

you smile, we smile , all smile :)  how many smile we got?
do read do think  :D

BERSAMBUNG...