About




Gratisan Musik

Sunday, October 5, 2014

Hai Blog Saya

lama juga tak buka blog... 
entah kenapa harini terbuka hati nak buka dan rajin nak update... lol
"mood" raya kot...

"actually" hari ni ummat Islam sambut raya haji atau aidil Adha...
aku pun tak tahu kenapa ada dua nama, tapi sama je maksud dia...

sedang duk memikir ayat nak taip apa ni, aku teringat time mula-mula buat blog dulu...
semangat nak cari isu nak update + nak tambah "follower"...
maklumlah budak baru nak "up"
time tu umur pun belasan lagi kan "lol"...

bila baca balik cerita yang dulu-dulu tu... *yang gua karang tuh
pergh, malu plak rasanya... *macam ni pemikiran aku dulu "lol
rendah jugak pandangan aku dulu... banyak mengarut je

apapun sekarang dah 2014, umur pun dah meningkat haha
sekarang baru aku boleh terima pepatah "manusia berubah mengikut masa" haha

itu pepatah ke pepatung... *gelak sesorang hish
tapi ada je manusia yang tak berubah haha... *dulukiniselamanya
ini bukan politik ye tapi kenyataan... "macai not dead" lol

cerita pasal politik ni kan, aku dah kurang percaya dengan sistem demokrasi...
ini pendapat aku la... demokrasi tak menyatukan ummat pun... "especially in Malaysia"
kalu nak bukti boleh beli akhbar mainstream dan layari blog politik... lol
*gaduh manjang *semua nak jadi hero
dalam filem hindustan pun satu hero je... kalu bebanyak hero ni filem apa*tipusanasininaknama

*stop politik... haha
sembang politik pepanjang ada yang panas telinga...

 raya raya raya haji
selamat hari raya maaf zahir batin

stopwar
smile always
ingat lima sebelum lima
tutup aurat
makan nasihimpit
minum airkosong

Assalamualaikum :D