About




Gratisan Musik

Saturday, October 30, 2010

KEFORUMAN

ni feedback forum yg telah dilaksana oleh hamba dan para sahabat panel yang len... bhahahaha..... isi yang hendak disampaikan menjalar-jalar panjang... sampai je turn aq ckp.. pergh... sume da hilang nyorok kat mne tah... (padan la ngn muka,len kli buat la last2 minit lgi...) segala metafora,anafora dan seumpamanya, tidak kedengaran langsung... sebab gemuruh la tu... hadoi... aq ade bnyk benda lgi nk info n kongsi ngn para pendengr yg setia .... apakan daya... aq ni kureng ckit ilmu berucap dihadapan org ramai... selfconfidence level masih low... so kno la blajo lgi cra nk berintraksi dgn orng ramai... (public speaking gitu...) tajuk: gejala keruntuhan akhlak aq diberi tugas utk mnerangkan pnyelesaian shj.... tp kn, mcm ape tah.. bhaahahahahaha.... naseb bek lpas jugak last2... pakai sembur je... mmg x la... :DDD aq pun x nk cerita pepanjang sngt ... mata suda layu shj... tepuk dada tanya selera... tepuk dahi fikirlah sendiri.... bersambung......

Sunday, October 10, 2010

Coretan...

"friend in need friend indeed" kekadang... dunia ni mcm roda... sekejap kita diatas sekejap dibawah... hanya orng yg terpilih shj yg berjaya maintain.. (nobody perfect) kekadang kita bercakap, tp x tau ape yg kita lontarkan ... fikirlah sebelum berbicara... kekadang diam itu lebey baik dri berbicara... tanpa kita sedari, bicara kita mnyakitkan hati or perasaan org len or yg same waktu dgnnya... kekadang orng yg kita hina,keji, pandang kecil or seumpamanya ,,,, lebih mulia dri kita... jgnlah takbur dgn nikmat dunia yg sementara ini.... kekadang kita senang ... & ingtlah saatkita susah... tolong mnolonglh sesama kita... ingtlah... senang kita utk siapa & apa... kekadang masa lapang ini... tidak dipenuhi dgn amal soleh... ingtlah! tujuan & matlamat hidup kita... kita sama shj... kekadang aq malas nk type blog ni... :DDD bersambung....