About




Gratisan Musik

Wednesday, June 22, 2011

bagitahu je!

salam
ini satu lagi penyakit yang aq dapat kesan
aq ni bukanlah hebat sangat
just manusia biasa macam korang(korang lagi hebat)
selalu je buat salah dosa (ish3, x patut x patut)
bila seseorang ada wat salah ngan korang tanpa dia sedari
just inform him/her
atau bahasa mudahnya "let me know when I'm gone wrong"
mmg jarang la jumpa orang yang bagitau salah seseorng(bagus sngt la tu)
mcm mana nak maju!!!
sama2 la perbetulkan diri sendiri
dah la x bagitau salah apa
pastu,
alih-alih touching x tentu pasal
kan jadi masalah plak tu...hidup, jangan cari masalah la
banyak lagi benda hendak difikirkan
tepuk dada tanya selera,tepuk tangan sampai letih
cakap banyak pun x guna,kalu habit dah terlatih
lepas ni, kalu ada apaapa yang korang kurang senang ,just bgitau
untuk selesai masalah, bukan mencari masalah ye
jangan salah faham plak(japgi ada plak yg sound mcm singa, sapa nak terima teguran singa..ego2 haha)
tolonglah bagitau, apa yang kurang apa yang lebih
bagi orng yg tersebut tahu...
"x adillah kalu orang yg anda syg
xtau apa yang anda
kurang senang dengan dia"
ambil yang baik je..
ada 'aqal fikir...
peace out :D
BERSAMBUNG....

9 comments:

..bicara hati ke hati.. said...

cayalah hadi..terbaik!..:)

_aLiaHwaFa_ said...

wah wah wah perenggan last tu dalam maksudnya tuh. ehem ehem. kthanxbye. :D

hadinesta said...

Atun : aq x sebaik ko... :D
Wafa : wah, makan dalam ni... biarlah rahsia...

Perfect Two said...

ni pasal hana ke aku?
erk opsy. ehehehe. :P

hadinesta said...

senah: ko rasa? pasal ko ke..? bhaha... ko mmg.. :D

mirah said...

setuju! lebih senang cakap direct!

hadinesta said...

yup! tp, x ramai yg berani ckp direct.( bkn sound, tp ckp leklok) :D

mirah said...

tu lah pasal, paling menyampah tiba2 je nak diam and dingin..choyy! rasa cam nak sekeh je..sebab it will makes others to feel uncomfortable..

hadinesta said...

yeah! absolutely right :D