About




Gratisan Musik

Monday, July 11, 2011

ini hari 9 julai 2011

nak citer sikit lah pasal perjalanan hidupku pada hari ini, baca dengan senyum dan sengih-sengih yup. sebab aq pun tgh sengih. bru dapat feel aq cikit. (mcm best plak feel aq?) haha. best ke? d i c :D

ok,start 11pm8 july, aq stuck kat highway kl seremban, area tol sg.besi tu. (tau x?) haha. jln stuck gil a k. ada roadblock sbb bersih.(ye er? ke, kne paksa wat roadblock?) hee. lama gil a k aq stuck kat situ. (ada la 3jam). pergh! 19 tahun aq duk kl, 1st time jln stuck mcm ni .(ye ke? erm) nevermind. akhirnya sampai jugak aq kat rumah around 2am++ (x ingt waktu tepat la).

esok pagi, siap-siap nak pi siar-siar di kuala lumpur. actually, rumah aq mmg terletak kat jln Istana. jln tutup btul2 kat simpang nak masuk rumah aq. ish3. aq rasa suma pun tahu 9 july ada bersih. kan kan?

banyak btul pengalaman baru. tp aq cite sikit je. nak tahu lebey2 kne tnya la.  (mcm hebat sngt je aq ni, kn haha)

tetttt. (skip2)

jam 4++ pm
aq ngn 2 orng member mencari kedai makan. haha.  terlajak sampai pantai dalam . haha. jln suma nk tutup. terpaksa la. kereta plak size mpv. kalu nek motor len cita la. jln tutup pun buley je nak masuk (buley ke?) . sampai je kat pantai dalam . mcm2 kedai makan ada. sampai xtau nak masuk yg mana. last2, masuk kedai sate. haha

skip2

sampai la rumah. jln pun da start buka da sikit2. (sikit je) letih beb dari padi sampai ke ptg berjalan. (xde r letih mana) papepun sejatah harini mmg susah nak lupa.

boring kan citer aq. haha. (bnyk skip :D)

Bersambung.....

6 comments:

Amirah Suhana said...

haha ok. akan saya tunggu sambungan nye :p

hadinesta said...

ok. tunggu je

.m y z. said...

errr haha. 9 julai tu KL memang huru hara kan? no wonder lah jalan memang banyak tutup XP

hadinesta said...

x huru hara pun. media je wat huru hara :D

ILA HonEyBuNNy said...

aikk??

ada lagi sambungan yer..hehe..selamat ila dag balik kedah time tu...;-)

join la 1st giveaway ila n sifu lau free,,hehe

hamzah ian said...

tak boring eh.. hehe