About




Gratisan Musik

Thursday, April 28, 2011

malam ini!

Angin sepoi-sepoi, mata dah layukuyu kengantukan. tetiba terasa nak update blog . nak tulis pasal apa ye? (bermonolog) . actually, aq ada je bnyk cerita. tp malas nak type pepanjang. tettt
jari-jemari tekun berlegar di atas keyboard yang serba canggih,disamping fikiran melayang mencari idea spontan untuk dikongsi. haha
balik kepada topik, aktivitiku pada malam ini.... jeng jeng jeng!
lepas maghrib je trus mengkoreakan diri. sambil kepala fikir nak exam. haha ... majoriti pelajar lelaki study last minutes? betul kah? aq pun tak tau sejauh mana kesahihannya. yang aq tau, aq mmg golongan yang study last minutes... inilah antara habitku yang sukar dibendung. sapa ada penawarnya boleh inform aq ye.
hasil nasihat sahabat-sahabat serumahku. aq meringankan diri untuk bersama mereka study. berbekalkan carrymark yang cecukup makan. semangat nak study agak membara! chaiyok! satu lagi persoalan... adakah anda belajar untuk exam? haha.. renung-renungkan...
lepas habis satu topik... trus aktiviti yang ditunggu-tunggu... nak tau x aktiviti apa? korang nak ke tak nak, aq citer jugak la...
penDOTAan berjemaah... fyi... da 2minggu aq x men DOTA .. haha :P
laptop aq rosak lagi la... kesian kan... huk huk... :D
sampai sini je ...
BERSAMBUNG...

2 comments:

rotashia faizal said...

asyik rosak je laptop mamat layan korea nie.. hoho

hadinesta said...

ish3! jgn ckp kuat2... haha
bila lgi ko nk support aq laptop baru? :D