About




Gratisan Musik

Monday, July 18, 2011

keluarga

nak bebel pasal keluarga...
dulu masa aq kecik2 selalu gaduh2 manja ngn abg2 aq...
lepas gaduh merajuk.haha mmg selalu la. lelaki kan.  (ye ke laki suka gaduh?)
mcm2 hal la masa kecik2 dulu. itulah keluarga.haha

for me, its normal when kita gaduh manja ngn adikberadik masa kecik2. haha
itulah yang membuatkan ikatan keluarga antara adik beradik menjadi erat. (erk, ye er?)
kalau salah betulkan ye, ini opinion aq je  :DD

sekarang!
abg2 aq sume blaja oversea, haha... berjauhan la kira. xde teman nak sembang gaduh lepak la. terasa sunyi bila balik rumah. selamat aq ada adik perempuan  2org.xde la sunyi sepi kat rumah . ada jugak orang aq nak kacu. (aq mmg suka sakat adik aq, haha padan muka mereka. . .)

semalam!
abg ngah aq balik dri yaman. selepas 3tahun xjumpa... pergh rindu beb ..(kalu dia tahu ni, bapak segan aq.. haha ego2) normal la lelaki ego , kan macho2( wak lu)  :D   ..  baru ada geng nak lepak memana (kelas,assignment belambak, haha lepak apanye!)  haha

keluarga
orang terdekat dengan kita
orang yang sentiasa bersama... kalu orang len syg kita, ingat keluarga lebihlebihlebih syg kita...  kalu orang len rindu kita,keluarga lebihlebihlebih rindu kita... buruk mana pun kita, keluarga tetap bersama... dahulukan keluarga anda... ingatlah pada yang tersayang. haha  renung2kan & selamat beramal.

sayangi keluarga anda...

Bersambung...

8 comments:

nurul nadia nasir said...

hihi sampai sekarang masih lagi bergaduh dgn adik lelakii!miahaha tp bestt gaduh2 manjaa

hadinesta said...

best kan? hehe amalkan selalu :D haha

Asyila Zainuddin said...

kalo tak gaduh lagi macam pelik.. ngee..

hadinesta said...

btul jgak, abnormal la kira haha :D

ILA HonEyBuNNy said...

apa pun..family mesti di utamakan dari segala2nya....;-)

suka jugak berbadoh dgn adik laki...hehhe

hadinesta said...

btul3. wah! gaduh ,ada mcm john cena x? :D

Nour Akmal said...

apa2 pun keluarga tetap yg pertama..
klu gaduh time kecik2 tu biasa lah..bila ingat blik msti tersenyum je kan..
mesti ade yg mengelikan hati..
tapi skrg klu rse berjauhan mesti rindu..

hadinesta said...

btulbtulbtul.. seronok sengih sesorng ingt blik zaman dulu.