About




Gratisan Musik

Saturday, June 18, 2011

Ini hari!

post "ini hari" lagi la...
x de citer lain la tu nak cite? haha
awl pagi!
harini aq bangun awl x pasal2 .... aq pun x tau kenapa... tetiba terjaga pukul4pagi and terus menatap hp(bukan nak tahjud ke apa..)
sebelum ni pun bnyk kali terjaga tgh2 malam.. tp comfirm2 tido balik... jarang sekali xtido kalu dah terjaga tetiba...(kalu da muka tido tu, tido jugak)
pukul7.30a.m tido balik.. haha (bagus x? bhaha)
pagi!
celik je mata... suma tgh siap2 nak pi kokurikulum...(pergh, awlnye dorang bersiap,.. padahal dah pukul10...) aq antara yg lambat(mmg slalu pun especially kelas arabic..eh, tetiba)... dengan hati yg terbuka... aq terus ke kamar mandi... (cantik sikit bahasa..)
masa tgh mandi..ada suara suh cepat mandi... serius bising bhahaha(suara sapa la tu?aq lupa pulok dialognye)...
tup tap tup tap
abis kelas kokurikulumannyepun
tgh hari!
naik bilik, men game pnya pasal(da la kalah..), sampai lupa nak balik rumah... naseb bek ayah aq free n bley amek aq kat kolej tercinta ni...
sampai je kat umah...
teruja tengok rupa rumah yg telah berubah setelah direnovate... terbaik jugak... tp xde swimming pool mcm rumah korang...(syukur la sikit) bhahaha
inilah cerita boringku di hari ini...
Bersambung...

2 comments:

rotashia faizal said...

dan aku pun terus terbaca cerita boring ko nie sampai habis.. haha

hadinesta said...

haha.. thanx.. :D